Jätehuolto

Jätehuollon määräykset ovat uudistuneet melkoisesti parin viime vuoden aikana. Kiinteistöille on jouduttu hankkimaan paljon uusia erilaisia keräysastioita. Lajitteluohjeita on pyritty jakamaan kaikkiin asuntoihin ja asentamaan jäteasemiin opastetauluja. Tarvittaesa voit noutaa isännöitsijäntoimistosta ohjeita.

Mikäli huoneistossasi tehdään remonttia, tulee itse huolehtia jätteiden hävityksestä kaatopaikalle. Taloyhtiöiden säiliöiden kapasiteetti on usein hyvin tarkaan mitoitettu ja ylimääräiset tyhjennykset ovat erittäin kalliita yhtiön maksettavia kustannuksia.
Jätesäiliöiden ulkopuolelle ei saa jättää mitään jätteitä.

Ongelmajätteet voi toimittaa veloituksetta Naantalissa ja Raisiossa Isosuon jätekeskukseen tai Raision Ekotorille, Turussa Topinojan jätekeskukseen. Vanhat kodinkoneet voi antaa myös vaihdossa alan liikkeelle.

Yrjö-ympäristöauto tekee kierroksia myös asuntoalueilla. Yrjöön voi toimittaa kotitalouksien ongelmajätteitä. Aikataulut löydät täältä.

Lounais-Suomen Jätehuolto tarjoaa maksutonta opastusta kotitalouksien jäteasioissa. Paikallispuhelun maksulla jäteneuvojaa voi kysyä numerosta
0200 47470 arkisin klo 9-16.

Lisätietoja jätehuoltoasioista voit lukea Lounais-Suomen Jätehuollon sivuilta.

Kurkelankatu 4, 21100 Naantali
puh. 020 730 2020
toimisto@j-isannointi.fi
avoinna ma-to 9-16, pe 9-15 Rekisteriseloste