Muutostyöt

Asunto-osakeyhtiölain mukaan osakkeenomistajalla on oikeus tehdä huoneistossa kunnossapito- ja muutostöitä. Muutosoikeus on varsin laaja.
Muutokset ja korjaukset tulee kuitenkin etukäteen kirjallisesti ilmoittaa taloyhtiön hallitukselle tai yleensä isännöitsijälle.

Taloyhtiöllä on oikeus valvoa tehtyä työtä tai muutoin varmistettava, että töissä noudatetaan hyvää rakennustapaa ja että muille osakkeenomistajille tai taloyhtiölle ei aiheudu toimista haittaa.

Muista aina olla yhteydessä isännöitsijään ennen remontteja, tällöin saat tarvittavat neuvot ja ohjeet remonttiajoista ja jätteiden hävityksestä.

Sähköisessä muodossa oleva muutostyölomake löytyy tästä.

Ilmoituksen tai lupahakemuksen muutostöistä yhtiölle voit tehdä myös paperiversiona tällä lomakkeella. Tulosta lomake ja toimita se oman taloyhtiön isännöitsijäntoimistoon.

Muutostöiden lisäselvityslomakkeen voit tulostaa paperille tästä. Toimita lomake oman taloyhtiön isännöitsijäntoimistoon.

Mikäli muutosilmoituksen käsittely vaatii lisäselvityksiä tai on puutteellinen, voidaan tästä aiheutuneita kustannuksia periä ilmoituksen tekijältä tuntiperusteisesti. Kun lupakäsittely edellyttää hallituksen tai yhtiökokouksen käsittelyä, myös nämä kustannukset veloitetaan ilmoituksen tekijältä.

Kurkelankatu 4, 21100 Naantali
puh. 020 730 2020
toimisto@j-isannointi.fi
avoinna ma-to 9-16, pe 9-15 Rekisteriseloste