Janne Tamminen on palvellut J-Isännöinnin asiakkaita huhtikuusta lähtien. Hän tekee toimistolla erilaisia kiinteistösihteerin tehtäviä ja laajentaa samalla osaamistaan isännöintialasta ja taloushallinnosta.

Janne opiskeli isännöinnin ammattitutkinnon pari vuotta sitten ja nyt hän suorittaa Rasekossa taloushallinnon merkonomin tutkintoa. Työ J-Isännöinnissä on osa hänen opintojaan.

”Nykyiset taloushallinnon opinnot syventävät tarvittavaa ammattitaitoa, koska haluan tulevaisuudessa tehdä isännöitsijän töitä”, hän toteaa.

Janne on ollut aikaisemmin työssäoppimisjaksoilla isännöintitoimistoissa ja tehnyt muun muassa avustavan isännöitsijän tehtäviä.

Käänne työuralla

Janne on aikaisemmin palvellut YK:n rauhanturvatehtävissä Libanonissa sekä tehnyt  pitkän uran ravintola-alalla ennen alanvaihtoa. Hän työskenteli Turussa kokkina muun muassa Marina Palacessa, Juliassa ja Scandic Plazassa. Työura sai kuitenkin uuden käänteen, kun hänen poikansa kasvoivat aikuisiksi ja arki muuttui.

”Huomasin, että minulla on päivisin enemmän aikaa ja kaipasin tekemistä. Kävelin Talotiimiin ja kysyin, olisiko töitä. Pääsin sinne kiinteistöhuoltotehtäviin päiviksi ja illoiksi lähdin töihin ravintolaan”, Janne hymyilee.

Kahden työn tekeminen jatkui hetken aikaa, kunnes mies teki valinnan ja hakeutui opiskelemaan isännöintialaa.

”Isännöintityö on mielenkiintoista, koska siinä ollaan ihan asiakastyön rajapinnassa. Koen ongelmanratkaisun tosi palkitsevaksi osaksi työtä”, Janne toteaa.