Kannamme huolta koronaviruksen aiheuttamasta tilanteesta sekä asiakkaidemme että oman henkilökuntamme puolesta. Virustartuntaa välttääksemme pyrimme suojaamaan työntekijämme, jotta toimintakyky kevätkiireissä säilyisi. Sen vuoksi olemme siirtäneet asioinnin pääsääntöisesti puhelimen, sähköpostin tai nettisivuiltamme löytyvien sähköisten palveluiden kautta tapahtuvaksi. Joudumme rajoittamaan fyysistä asiointia toimistollamme.

Kehotamme siis asiakkaitamme hoitamaan yhteydenotot meidän suuntaamme pääsääntöisesti puhelimen tai sähköpostin välityksellä, ellei tilanne aivan välttämättä vaadi käyntiä toimistollamme. Muistathan, että vikailmoituksia voi tehdä myös nettisivujemme kautta.

Taloyhtiöiden kokouksiin ei voi tulla tässä tilanteessa ollenkaan flunssaisena eikä myöskään silloin, mikäli olet kahden viikon sisällä palannut ulkomailta tai ollut tekemisissä koronaan sairastuneiden kanssa.

Pyrimme järjestämään hallitusten kokoukset etäyhteyksien välityksellä.  Yhtiökokoukset on mahdollista siirtää myöhempään ajankohtaan. Asioiden luonteesta riippuen yhtiökokoukset voidaan myös järjestää minimimiehityksellä. Taloyhtiöiden hallitusten puheenjohtajille on tästä lähtenyt tarkempi tiedote.

Kokouksissa ja tapaamisissa emme toistaiseksi kättele.

Elämme poikkeuksellisessa tilanteessa, joten arvioimme kokousten järjestämisen mahdollisuudet ja ajankohdan yhdessä taloyhtiöiden hallitusten kanssa.

 

Tutustu myös Kotitalo-lehden artikkeliin, johon on kerätty vastauksia yleisimpiin huoliin taloyhtiössä asumiseen epidemia-aikana: https://www.kotitalolehti.fi/koronavirus-taloyhtiossa-kokosimme-vastauksia-yleisimpiin-huoliin-taloyhtiossa-elamiseen-epidemia-aikana/

Lue myös: Poikkeusaika taloyhtiöissä – kysymyksiä ja vastauksia

(Artikkeli päivitetty 22.3.2020)