Isännöitsijäntodistusta tarvitaan esimerkiksi asuntoa myytäessä, vuokrattaessa tai haettaessa lainaa. Isännöitsijäntodistuksesta käyvät ilmi kiinteistön tiedot, tehdyt isot korjaukset sekä suunnitteilla olevat isot korjaukset ja kyseiseen huoneistoon liittyvät omistaja- ja maksutiedot.

Todistuksen voi tilata asunnon omistaja tai hänen valtuuttamansa taho, kuten kiinteistönvälittäjät tai pankit. Valtuutetun henkilön on osoitettava oikeutensa saada todistus kiinteistön välitys- tai panttaussopimuksella.

Isännöitsijäntodistuksen voi tilata kätevimmin sähköisesti. Todistus ja sen ohella tilattavat dokumentit ovat maksullisia. Tilatessasi isännöitsijäntodistuksen liitteineen saat mukaan sekä pohjapiirroksen että energiatodistuksen.

*Taloyhtiöissä, joissa osakeluettelon ylläpito on Maanmittauslaitoksella, osakehuoneistotuloste ja osakeluettelo tilataan suoraan Maanmittauslaitokselta. Osakeluettelon ylläpito on Maanmittauslaitoksella kaikissa 1.1.2019 jälkeen reksiteröidyissä taloyhtiöissä ja niissä, joissa osakeluettelon ylläpito on siirretty Maanmittauslaitokselle. Kiinteistötahkolalla siirrot aloitetaan 2022 aikana.

Dokumentit toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti. Normaali toimitusaika on 2-5 työpäivää.

Jos haluat dokumentit saman päivän aikana, tilaus tehtävä ennen kello 11.

Hinnat sisältävät käsittely- ja toimituskulut.Tilaaja: