J-Isännöinti on ottanut käyttöön uuden asukasviestintäpalvelun

J-Isännöinti on ottanut käyttöön uuden asukasviestintäpalvelun, joka parantaa ja nopeuttaa tiedonkulkua isännöitsijän ja asukkaiden välillä. Kaikki asumiseen liittyvä tieto ja asiakirjat löytyvät yhdestä paikasta, ja viestit tulevat monen eri kanavan kautta, tarvittaessa myös kirjepostina. Lisäksi omia tietoja voi päivittää sivustolle helposti.

J-Isännöinti on käyttänyt Domus-portaalia isännöintipalvelujen tuottamiseen ja hallinnointiin jo usean vuoden ajan.

– Nyt olemme ottaneet käyttöön myös asukasviestintään liittyvän Huoneistotieto.fi-nimisen palvelun, joka tuo taloyhtiön asukkaille ja osakkaille sähköisen viestintäkanavan. Kannustamme kaikkia ottamaan palvelun käyttöön mahdollisimman nopeasti, sillä se parantaa taloyhtiön tiedonkulkua merkittävästi. Kaikki asumiseen liittyvät tiedot löytyvät keskitetysti yhdestä paikasta, kertoo toimitusjohtaja Jani Oförsagd J-Isännöinnistä.

Palvelun kautta voidaan lähettää ja vastaanottaa viestejä monella eri tavalla: taloyhtiön omalle huoneistotieto.fi-sivulle, sähköpostilla, tekstiviestillä sekä kirjepostilla. Huoneistotieto.fi-palvelussa löytyvät huoneiston perustiedot sekä kaikki asiakirjat. Asukkaat voivat myös tarkistaa muun muassa vastikkeensa määrän, lainaosuuksiin liittyvät tiedot ja vesimaksut sekä ilmoittaa muuttuneet tiedot, kuten puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet.

Huoneistotieto.fi-palveluun voi tutustua videolla alla olevan linkin kautta:
https://vimeo.com/326300460/fbcf79a86c

Ota palvelu heti käyttöön

Huoneistotieto.fi-palvelu on käytettävissä mobiilisovelluksena ja internetselaimessa. Voit ladata sovelluksen App Storesta tai Google Play Kaupasta. Laita hakusanaksi huoneistotieto.

Palveluun kirjautuminen

  • Linkin palveluun löydät J-Isännöinnin nettisivujen yläpalkista.
  • Kun kirjaudut palveluun ensimmäisen kerran, valitse Rekisteröidy/tunnistaudu. Käytä tunnistautumisessa pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta. Kun olet tunnistautunut palveluun, syötä sähköpostiosoitteesi ja keksi salasana palveluun. J-Isännöinti tarkistaa tiedot ja hyväksyy kirjautumisesi, jos tiedot on annettu oikein.
  • Kirjaudu palveluun jatkossa käyttäen sähköpostiosoitettasi ja salasanaasi. Jos unohdat salasanasi, voit kirjautua käyttäen pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta ja vaihtaa salasanasi uuteen.

Omat tiedot

  • Huoneistotieto.fi-palvelussa näet J-Isännöinnin tiedossa olevat yhteystietosi sekä huoneistosi tiedot. Voit ilmoittaa yhteystietojen muutokset valitsemalla Muokkaa.

Maksutiedot

  • Voit tarkistaa palvelusta myös vastikemaksusi ja esimerkiksi vesimaksujen määrän. Jos sinulla on maksamatonta vastiketta, löydät saldon alapuolelta yhtiön pankkitilinumeron ja henkilökohtaisen viitenumerosi. Lisäksi voit tarkistaa palvelusta huoneistosi lainaosuuden. Otathan huomioon, että lainaosuuden summa on arvioitu, ja esimerkiksi myyntitilanteessa tarkka lainaosuussumma tulee pyytää isännöintiyritykseltä. Tarkka lainaosuus löytyy isännöitsijäntodistuksesta, jonka voi tilata J-Isännöinnin nettisivujen kautta.

Taloyhtiön tiedot

  • Pääset tarkastelemaan taloyhtiön tietoja valitsemalla vasemmasta paneelista Taloyhtiö. Sivulta löytyvät esimerkiksi taloyhtiön asiakirjat ja ilmoitustaulu.

Viestit

  • Viesteissä näet isännöitsijän lähettämät viestit. Jos sallit ilmoitukset selaimessa tai mobiilisovelluksessa, saat uusista viesteistä erillisen ilmoituksen.