Päivitimme verkkosivujamme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin. Kiinnitimme erityistä huomiota lukijoille hyödylliseen sisältöön ja sujuvaan yhteydenottoon.

Löydä nopeasti etsimäsi tieto

Keräsimme sivuillemme paljon tietoa ja ohjeita asioista, jotka usein askarruttavat asukkaita ja osakkaita. Jatkossa lisäämme sivuillemme ajankohtaisia kuulumisia asumiseen, isännöintiin ja yritykseemme liittyen. Etusivulla on paikka myös akuuteista asioista tiedottamiselle, jotta tieto esimerkiksi veden- ja energianjakelun ongelmista saavuttaa asukkaat nopeasti.

Ota kätevästi yhteyttä

Uusien verkkosivujemme ansiosta olemme entistä paremmin tavoitettavissa. Sivuiltamme löytyy runsaasti lomakkeita, joiden kautta meitä voi lähestyä myös toimistoaikojen ulkopuolella, oli kyseessä sitten muutto, mittarilukema tai muu aihe.

Toivottavasti löydät täältä etsimäsi! Otamme mielellämme vastaan palautteita, jotta voimme kehittää verkkosivujamme entisestään ja tarjota sellaista sisältöä, joka palvelee sinua parhaiten.

Kaikkien uudistusten jälkeenkin olemme yhä se avoin ja inhimillinen isännöintitoimisto, johon on helppo olla yhteydessä joko sähköisesti tai paikan päällä pistäytyen. Löydät meidät myös Facebookista nimellä J-Isännöinti Oy.